Home Home
Contakt Prijslijst
Nieuws
Home
Sri Lanka
Hotel

Please choose your language:    english     franšais      nederlands    deutsch           

U bevindt zich hier:
 Contact  

Contact

>

*verplicht veld
Let op: Door op de knop "verzenden" te klikken worden er gegevens naar ons doorgestuurd voor verwerking. Lees alstublieft ons privacybeleid.


Telefoon:    +94 (0)91-2264946

Je was onlangs onze gast? Dan kijken we uit naar uw gewaardeerde beoordeling:
Let op: Door op de knop "verzenden" te klikken worden er gegevens naar ons doorgestuurd voor verwerking. Lees alstublieft ons privacybeleid.Imprint (Kolofon):

Kirchner Touristik (pvt.)ltd.
276/85 Rajawatta
Wellabada
Balapitiya
Sri Lanka
Email: Gebruikt U a.u.b. ons contactformulier!

Auteur: Steffen Kirchner

Auteursrecht:

Alle in de internetaanbieding getoonde foto’s en teksten zijn door de auteur zelf gemaakt. (Enkele foto’s zijn ons vriendelijk ter beschikking gesteld, Rolf bedankt, Denis bedankt!)
Deze mogen niet, zonder schriftelijke toestemming van de auteur, gekopieerd of gepubliceerd worden. Links hierop zijn toegestaan.
Alle andere grafieken, documenten en programmacodes werden licentievrij ter beschikking gesteld of zijn openbaar domein, of vallen onder de GNU General Public Lizenz.
Hierbij onze uitdrukkelijke dank aan
de makers van NVU, KompoZer, Big Design,WetterOnline, GIT-Development, chCounter soals Free Software Foundation en Tripadvisor.com.
Voor alle merken – en handelsmerken gelden Copyright en eigendomsrechten van elke eigenaar of derden, ook als dit niet expliciet wordt genoemd.


Uitsluiting van aansprakelijkheid:

We hebben geen invloed op de inhoud van de links die op vreemde sites gezet zijn en distantiŰren ons hiervan uitdrukkelijk.
Zouden ondanks zorgvuldig onderzoek, de rechten van anderen naar hun mening geschonden zijn,vragen wij een bericht te sturen via ons contactformulier.
De desbetreffende items zullen dan direct van het netwerk worden verwijderd.
De op onze sites getoonde informatie werd zorgvuldig onderzocht, ze hoeft echter niet onvermijdelijk juist te zijn. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, die door onze informatie ontstaan is.
Eventuele prijsopgaven en aanbiedingen op de sites zijn vrijblijvend. Verantwoording voor de door ons geregelde vluchten, ligt geheel bij de vliegmaatschappij of het reisbureau.
De auteur behoudt zichzelf het recht voor,  gedeelten of de gehele aanbieding zonder voorafgaande kennisgeving te veranderen, toevoegingen te doen of te verwijderen.
Als delen van deze formuleringen niet werkzaam zijn door bestaande wetten, dan blijven de overige delen onaangetast.


Privacy:

U kunt ons privacybeleid vinden via deze link.
Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor, om tegen de afzenders van spam, gerechtelijke stappen te ondernemen.OP
Home